Concert pascal
MOPAN Suceava

Actorul Kevin Hart a renunţat la rolul de gazdă a ceremoniei galei Oscar 2019, după ce, în urma unor mesaje anti-gay publicate pe conturile sale online în urmă cu aproximativ 10 ani, Academia Americană de Film i-a dat un ulimatum pentru a se scuza, informează contactmusic.com.

Actorul american Kevin Hart a anunțat miercuri că va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor Oscar 2019. El a scris pe rețelele de socializare: „Ani la rând am fost întrebat dacă mi-ar plăcea să fiu gazda ceremoniei de decernare a Oscarurilor și răspunsul meu a fost mereu același. Am spus că ar fi o șansă unică pentru mine ca și actor de comedie și că se va întâmpla la momentul potrivit. Sunt atât de fericit să spun că, în sfârșit, acea zi a venit și că voi prezenta Oscarurile.”

Lucrurile au luat însă o cu totul altă întorsătură. „Am luat decizia de a renunța la rolul de gazdă a galei Oscar de anul acesta”, a scris el. „Asta pentru că nu îmi doresc să distrag în niciun fel atenția într-o noapte atât de importantă, când trebuie celebrați atât de mulți artiști talentați. Îmi cer scuze sincer comunității LGBTQ pentru comentariile răutăcioase pe care le-am făcut în trecut. Îmi pare rău că am rănit oameni. Evoluez și vreau să continui să fac acest lucru. Scopul meu este aduc oameni împreună, nu să îi despart. Multă dragoste și respect pentru Academie. Sper să ne revedem.”

Dacă nu s-ar fi retras din asta, Hart ar fi fost una dintre puținele celebrități de culoare din istorie ce ar fi prezentat gala de decernare a premiilor Oscar.

E prea târziu acum, pentru că o serie de „tweet-uri” de-ale actorului anti-gay, scrise cu ani în urmă, au ieșit la lumină din nou. Mai mult, a revenit în atenția tuturor și un videoclip din 2010 – un număr de stand up al starului – în care acesta glumea că îi este frică de faptul că fiul lui de trei ani ar putea deveni gay. La câteva ore înainte de toate acestea, Hart postase pe Instagram un video în care spunea că Academia i-a dat un ultimatum să se scuze pentru acele mesaje, altfel altcineva îi va lua locul de gazdă.

„Aleg să nu fac asta, aleg să trec peste scuze. Motivul este pentru că am mai facut-o de câteva ori, nu este pentru prima dată când aceste lucruri vin în atenția publicului. Mi-am mai cerut scuze… Nu voi continua să mă întorc în trecut. Acele zile au trecut, sunt într-un cu totul alt loc acum. Viața mea e altfel. În altă ordine de idei, Academie, mulțumesc pentru oportunitate.”

Cea de-a 91-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie 2019, la Dolby Theater, în Los Angeles.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava