Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Începând cu data de 1 mai va intra în vigoare noua organigramă și statul de funcții al Consiliului Județean care vor fi aprobate în ședința deliberativului județean de marți, 30 martie. Potrivit proiectului inițiat de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, noua organigramă prevede 213 posturi cu 4 posturi mai puține față de precedenta. Unele Direcții și Servicii vor fi reorganizate. Printre acestea, Serviciul de turism unde vor fi reduse două posturi respectiv o funcție publică de execuție de consilier clasa I, grad profesional superior și o funcție publică de execuție de consilier clasa I, grad profesional principal. Asta ca urmare a faptului că parte din activitățile personalului acestui Serviciu respectiv participările la târgurile naționale și internaționale au fost anulate ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Serviciul de turism se reorganizează în Birou de turism iar pentru funcțiile publice rămase se va da examen de selecție. Se va reorganiza Direcția organizare care își va schimba denumirea în Direcția organizare, strategii și resurse umane. Postul de director executive al acestei Direcții  rămâne temporar vacant. De asemenea, se va reorganiza Serviciul proiecte din fonduri externe în Serviciul proiecte din fonduri externe și diaspora, Direcția Tehnică în Direcția Tehnică și Investiții și se va înființa Serviciul managementul instituțiilor publice subordonate.

”Această reorganizare se realizează în contextul priorităților actuale ale Consiliului Județean Suceava, respectiv consolidarea capacității administrative pe două direcții majore, accesarea de fonduri externe nerambursabile și accesarea Planului Naționale pentru Redresare și Reziliență 2021-2027 din care decurge necesitatea întăririi capacității tehnice a aparatului de specialitate”, a explicat Gheorghe Flutur.

Consiliul Județean pregătește noua organigramă. Numărul posturilor scade de la 217 la 213. Două posturi reduse de la Serviciul Turism, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava