MOPAN Suceava

În cadrul ședinției Colegiului Prefectural de astăzi, subprefectul județului Suceava, Daniel Prorociuc, a solicitat Secțiilor de Drumuri Naționale Suceava și Câmpulung verificarea tuturor semnalizărilor rutiere de pe drumurile administrate de acestea, precum și spălarea parapețelor , a semnelor de circulație verticale și refacerea marcajului orizontal, în special în zonele de linie continuă.

Daniel Prorociuc a adus în discuție și situația podului de pe DN 2H, peste râul Suceava, de la Milișăuți, solicitând instituțiilor implicate celeritate în întocmirea documentațiilor și în analiza lor în vederea obținerii avizelor necesare obiectivului de investiții. El a atras atenția și asupra unei probleme în ceea ce privește semnalizarea precară la o alunecare de teren de pe DN17A, în sensul de coborâre de la Palma înspre Ciumârna și a solicitat remedierea deficiențelor în zona respectivă.

Subprefectul Prorociuc a solicitat urgentarea întocmirii documentației pentru refacerea podului de la Milișăuți, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava