MOPAN Suceava

Mugur Mihăescu (53 de ani) a luat decizia să-și vândă vila de lux pe care o deține în Pipera și care ar valora aproximativ 800.000 de euro. Umoristul, care a strâns o avere considerabilă pe vremea când presta în grupul umoristic „Vacanța Mare”, vrea să se mute într-o casă mai mică. A rămas doar cu soția în imensa vilă din Pipera, după ce fiica lui, Ivona (23 de ani), a plecat să studieze la Londra, notează click.ro.

Vila de lux a lui Mugur Mihăescu este una dintre cele mai scumpe case din Pipera. Impozanta vilă a fost construită în 2004, în perioada în care „Vacanța Mare” avea audiențe record la Pro TV, iar ”Garcea”, ”Leana” ori ”Costel” deveniseră cele mai populare personaje amuzante pentru români. Comediantul se poate lăuda cu o vilă de sute de metri pătrați, care are iarbă pe acoperiș și o grădină mare, impresionantă.

“Casa asta mi-a ramas mare! M-am apucat s-o renovez, s-o redecorez, dar vreau să mă mut, s-o inchiriez, s-o vând. Nu sunt încă foarte decis. Dar nu mai are nici un farmec de când a plecat fiică-mea“, a anunțat umoristul, în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/mugur-mihaescu-vrea-sa-vanda-vila-imensa-din-pipera-casa-asta-mi-ramas-mare-cum

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava