MOPAN Suceava

Voleiul feminin sucevean se poate lăuda cu lansarea în sportul de mare performanţă a mai multor jucătoare. Majoritatea sportivelor care au ajuns să joace în lotul naţional al României de-a lungul anilor sau la echipe de top din România au fost lansate de profesorul Macedon Gheorghiţă. Ca și confirmare a meritelor profesorului, el a primit de curând calificarea de antrenor emerit.

De aproape cinci decenii profesorul Macedon Gheorghiță este în slujba sportului sucevean și este frumos să-i mai ascultăm și acum sfaturile. Macedon Gheorghiță a fost timp de 8 ani de zile directorul Clubului Sportiv Şcolar Suceava, care apoi s-a transformat în LPS Suceava.

”Am făcut cu plăcere volei şi pot să spun că la un moment dat în lotul naţional al României am avut 9 jucătoare. De la Suceava au plecat Dana Mincă şi Alida Marcovici de la Dinamo Romprest Bucureşti, Mihaela Herlea, Mihaela Truţă de la Ştiinta Bacău şi Raluca Purice de la CSM Bucureşti. Mândria mea o reprezintă faptul că după ani de muncă din lotul național al României au făcut parte și Irina Andreica, fiica unei foste mari jucătoare a României, Speranţa Găman Andreica şi Diana Macovei”, a spus profesorul Macedon Gheorghiţă cu ani în urmă.

Calificarea de antrenor emerit vine după ani de dedicare și muncă și răbdare cu cei tineri. Nu este niciun secret faptul că Suceava a avut de-a lungul anilor doar echipă de volei masculin, deși au fost încercări și de promovare a voleiului feminin.

Îl felicităm pe domnul profesor Macedon Ghoeghiță și-i dorim Sănătate și Bafta MAXIMĂ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava