Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat impresionat de forţa pe care o au tinerii liberali din judeţ. Prezent astăzi la Gala de Excelenţă a Tinerilor Liberali, Gheorghe Flutur a spus că nu a avut cuvinte când a văzut cât de mulţi tineri sunt alături de PNL Suceava. „Am să vă vorbesc fără cască în ureche şi fără să-mi vorbească cineva în cască. Aici e o întâlnire a viitorului Sucevei şi a României. Vă mulţumesc pentru această extraordinară mobilizare la PNL Suceava. Nu am cuvinte. Mă uitam în sală şi nu îmi venea să cred câtă multă lume a venit din partea tineretului liberal dornic să ne audă şi noi dornici să vă auzim, să vă vedem”, a spus Flutur. El a ţinut să-l salute în mod special pe secretarul general al PNL, Robiert Sighiartău, care a fost prezent la gala din această seară a tinerilor liberali suceveni. „Sunt mândru şi mă bucur că am aici viitorul PNL. Noi încercăm să fim stâlp alături de voi în continuare. Îţi mulţumesc Robert Sighiartău că ai dat curs invitaţiei. Vreau să mulţumesc organizatorilor, deputatului Ioan Balan şi celorlalţi parlamentari de Suceava, organizaţiei TNL, lui Alexandru Salup şi celorlalţi, Lucian Harşovschi”, a mai spus Gheorghe Flutur.

 Flutur către tinerii liberali: ”E nevoie să vă convingeți bunicii, unchii, mătuşile şi vecinii să fie solidari, să meargă la vot, să voteze Klaus Iohannis care are ca prioritate bunăstarea acestei ţări”

Flutur a cerut tinerilor liberali mobilizare maximă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale spunându-le că e nevoie să-și convingă bunicii, unchii, mătuşile şi vecinii să fie solidari, să meargă la vot, să voteze Klaus Iohannis care are ca prioritate bunăstarea acestei ţări. ”Să aduceţi aminte modelul civilizat, demn, care a făcut din Sibiu un oraş civilizat cu care ne lăudăm. Să scoateţi în evidenţă calităţile acestui om: demnitate, reprezentare internaţională foarte apreciată. Sunt chestiuni care trebuie scoase în evidenţă de voi, oamenii le înţeleg, numai că din păcate propaganda pesedistă este cu totul şi cu totul alta. Aş rea să vă rog să discutaţi cu tinerii, cu studenţii, care au avut votat altfel tot în zona dreptei. Dar care acum îl au în faţă pe Klaus Iohannis tot reprezentant al reformelor, al modernizării ţării. Să vorbiţi şi cu ei să vină la vot. Asta este lupta până la urmă. A rămas un candidat de stânga, retrograd, depăşit, exponent al trecutului al stagnării şi al drumului spre răsărit, al văicărelilor şi avem în faţă un candidat de dreapta, care este exponentul modernizării României. Şi noi Suceava avem o obligaţie să ne luptăm pentru autostrăzi. De aceea dragii mei, vă invit să intraţi în bătălia de convingere a oamenilor. Nimic nu e prea mult. Să staţi de vorbă şi să îi convingeţi să vină la vot să vadă înainte. Să vadă pozitiv, să vadă modele şi să nu mai rămânem în zona stagnării, a populismului şi a pomenilor. Asta ne-a omorât”, a spus Flutur.

”Nu am să uit niciodată acţiunile extraordinare făcute cu voi tineretul. Parizerul mâncat pe botul maşinii”

El a amintit de acțiunile făcute de-a lungul timpului alături de tinerii din PNL care au transformat județul dintr-un județ de stânga într-unul de dreapta. ”Nu am să uit niciodată acţiunile extraordinare făcute cu voi tineretul. Parizerul mâncat pe botul maşinii. În câmp. Ploua, ningea. Aproape 20 de ani mă leagă de voi în campaniile electorale. Şi aici la Suceava cu voi am scris istorie. Am reuşit să facem acest judeţ dintr-un judeţ care în 2002 avea 95% primari PSD să facem un judeţ de dreapta, un judeţ liberal. Cu voi am făcut-o şi cu mulţi colegi de dreapta. Folosiţi-ne şi pe noi, buna credinţă, energia pe care o mai avem, forţa, alăturaţi-ne pentru că într-o zi trebuie să ne luaţi locul. Suntem conştienţi de asta. Aşa gândeşte un partid liberal. Trebuie să vină din urmă o generaţi care să ne depăşească şi sunt convins că asta trebuie să facem”, a spus Flutur.

”Poate şi cred că vor pleca şi secretari de stat tineri de la Suceava”

Liderul liberal le-a promis tinerilor că îi va promova în funcții subliniind că li se vor oferi posturi de secretar de stat sau șefi de instituții. ”Mă gândesc foarte serios cum promovăm tineretul. Şi avem o serie de oameni promovaţi şi în administraţia locală cu poveşti de succes. Ne gândim să promovăm şi în administraţia centrală. Avem un om care aş putea să spun că e tânăr. E plecat de la Suceava, Bogdan Gheorghiu. Poate şi cred că vor pleca şi secretari de stat tineri de la Suceava. Avem, resursă umană. Avem nevoie de dumneavoastră să conduceţi şi instituţii aici la nivel de judeţ. Dar avem nevoie de dumneavoastră pentru iniţiativă”, a spus președintele PNL Suceava.

”PSD a reuşit să pună în cap generaţia tânără cu generaţi în vârstă. Klaus Iohannis vine cu această idee prioritară, solidaritatea între generaţii”

Flutur a criticat PSD pentru că a creat disfuncții între generații. ”PSD a reuşit să pună în cap generaţia tânără cu generaţi în vârstă. Şi nu e corect. Klaus Iohannis vine cu această idee prioritară, solidaritatea între generaţii. Trebuie să avem grijă de oamenii în vârstă. Să le respectăm drepturile şi pensia pentru că au muncit o viaţă. Dar dacă ne uităm în urmă şi ne uităm că numărul celor care lucrează şi sunt plătitori de taxe şi impozite în ţară e mic, ne întrebăm dacă există solidaritate între generaţii sau nu. Din păcate nu există. Şi poate că asta trebuie să fie o prioritate care frizează securitatea naţională. Există un echilibru între cei care sunt pensionari şi cei care muncesc? Pentru că foarte mulţi tineri sunt plecaţi afară şi mai mulţi copii se nasc bucovineni în Italia şi în Spania decât în unele localităţi din judeţul Suceava. Şi asta trebuie să ne dea de gândit. De asta priorităţile guvernului liberal sunt clare. Investiţii pentru dezvoltarea ţării. Şi aici nu vreau să folosesc lozinci. Uitaţi-vă la câteva administraţii liberale din România de succes şi veţi vedea că s-au mişcat lucrurile. Dorim să se mişte la nivel naţional peste tot. De aceea e nevoie de dumneavoastră”, a spus Gheorghe Flutur. La Gala de Excelență a Tinerilor Liberali au fost prezenți senatorul Daniel Cadariu și deputații Ioan Bălan, Dumitru Mihalescul și Angelica Fădor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava