Concert pascal
MOPAN Suceava

Naomi Campbell, 51 de ani, a declarat că are ”un copil de vis”. Fotomodelul britanic a fost prezent la gala Vogue, din Londra, și a povestit cât de frumoasă este viața de mămică. ”Doarme 12 ore, este foarte energică și este de o scumpete cuceritoare”, au fost cuvintele lui Naomi la adresa fetiței ei care a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni, potrivit click.ro.

Naomi Campbell, 51 de ani, a ales să nu dezvăluie numele ficei ei. Însă într-un interviu acordat recent postului de televiziune BBC, ”Pantera Neagră” a dezvăluit emoționată: ”Sunt o norocoasă. Cred că am un copil de vis. Este minunată. Este foarte independentă încă de pe acum, foarte inteligentă și doarme 12 ore. Este o fetiță cuminte”. Întrebată de moderatoarea emisiunii dacă vrea să își crească fetița conform principiilor ei de viață, Naomi a răspuns simplu, potrivit click.ro: ”Normal că vreau să fie o femeie independentă. Acum o învăț cât de importantă este igiena în viața noastră, chiar dacă e prea mică să înțeleagă”.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/naomi-campbell-spune-ca-are-un-copil-de-vis-este-minunata-independenta-si-doarme

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava