Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Guns N’ Roses au început, oficial, lucrul la un nou album, primul după 26 de ani, informație confirmată de chitarisrul Slash, potrivit contactmusic.com.

Autorii hit-ului ‘November Rain’ plănuiau să se întoarcă în studioul de înregistrări pentru a discuta despre un nou material discografic, primul după cel din 1993, ‘The Spaghetti Incident’, în toamnă, după încheierea turneului în care se află, însă s-au reunit deja, potrivit lui Slash, pentru a aduna idei.

„Chestia este că nu am făcut încă nimic, iar mie nu îmi place să spun prea multe. Știți cum oamenii promovează nimic și mint de îngheață apele? Așa că, am vrut să fiu cât se poate de sincer cu asta. Încă nu știm încontro ne îndreptăm. În acest moment, știu doar că vom susține mai multe show-uri în această toamnă și că am început să lucrăm la chestii noi. Asta este, despre asta e vorba, am spus tot. Sunt foarte încântat de ceea ce vom face, sunt încântat de tot, va fi tare.”, a spus Slash în cadrul unei emisiuni radio, conform contactmusic.com.

Muzicianul a mai spus că nu are nicio idee despre cum va suna noul album. „Habar nu am. Chiar nu v-aș putea spune. Este ca în orice altceva – nu știi ce va ieși, până nu e gata.”, a adăugat Slash.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava