Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședintele Consiliului Județean, Niculai Barbă, a  avut, vineri, 3 septembrie, o întâlnire cu reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Direcției de Sănătate Publică și Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava pentru a identifica și evidenția posibile noi locuri pentru pacienții Covid în cadrul tuturor unităților spitalicești din județ. El a precizat că a propus această întâlnire în contextul creștereii numărului cazurilor de COVID-19 din județul Suceava.

”În același timp s-a discutat și despre identificarea de locuri pentru pacienții COVID  care trebuie internați la terapie intensivă, în condițiile în care în această secție a Spitalului Județean Suceava nu mai sunt paturi libere de câteva zile. Ne dorim stabilirea unei strategii de ocupare a numărului de paturi pentru pacienții COVID, astfel încât pavilionul nou de la Spitalul Județean să deservească și în continuare potologiile non-COVID. Nu vrem să fie afectată funcționarea secțiilor din clădirea nouă a Spitalului Județean. Toate secțiile să funcționeze pe patologii non-COVID. Spitalul Județean are secții și specialități care sunt unice în județ, iar unele intervenții se pot face doar aici.  Este nevoie de colaborare, de sincronizare a internarilor, între toate spitalele din județ.

La începutul săptămânii viitoare va avea loc o ședință în care mă aștept să se ia o decizie în acest sens”, a  declarat Niculai Barbă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava