MOPAN Suceava

O enoriașă dintr-o comună suceveană i-a solicitat arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, în numele mai multor oameni să-l schimbe pe preotul paroh ”care se joacă de-a popa de ani buni de zile, ne ocărăște și batjocorește ca la ușa cortului” arătând că mulți credincioși au luat hotărârea de a merge la adventiști și penticostali fiindcă nu mai suportă ”jignirile, comportamentul depravat și bătaia de joc a acestui popă”. Femeia cere să se ia măsuri cu acest preot pentru că ”cu asa preoți, Bucovina se duce de râpă, iar cei de alte credințe înfloresc și sporesc pe zi ce trece”.

„Doamne, ajută!, Înaltpreasfințite Părinte! Sunt o localnica din comuna … și doresc să vă aduc la cunoștință isprăvile domnului … care se joacă de-a popa de ani buni de zile. Despre *… ale popei … s-a auzit demult, dar ni se pare că *… au închis ochii și nu au luat nicio măsură de pedeapsă, probabil *… . Problema este ca mulți credincioși au luat hotărârea de a merge la adventiști și penticostali fiindcă nu mai suportă jignirile, comportamentul depravat și bătaia de joc a acestui popă. Biserica adventistă avem la …, nu este problemă. De la slujbele din … au fugit toți oamenii, au rămas doar 4, 5 persoane. El este cel care *… . Reclamații au fost la arhiepiscopie, dar  *… . La slujbă când ține predica ne ocărăște și batjocorește ca la ușa cortului, în loc să spună din Sfânta Evanghelie. Are dosare penale și stă bine mersi, fără ca nimeni să ia nicio măsură. Ne pare rău, Înaltpreasfințite Părinte, dar cu asa preoți, Bucovina se duce de râpă, iar cei de alte credințe înfloresc și sporesc pe zi ce trece. Cu toate *… a ajuns și la detectorul de minciuni. Vă rugăm să luați atitudine și să luați acest om *… din satul nostru. Vom prezenta mai jos și apariții în media ale popei … . Cei din media au fost prea finuți și au prezentat foarte pe scurt *… . Mulțumim și sperăm să se rezolve problema.”, scrie enoriașa.

Răspunsul IPS Calinic a fost extrem de scurt: Stimată doamnă! Reclamația privind părintele adus în discuție, după cum știți, a fost anchetată la fața locului cu participarea persoanelor. Doamne, ajută!”

Din cauza unui preot ortodox care își jignește enoriașii mai mulți credincioși dintr-o comună suceveană s-au dus la adventiști și penticostali, 5.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava