MOPAN Suceava

Chef Florin Dumitrescu, în vârstă de 32 de ani, unul dintre cei trei bucătari ai emisiunii Chefi la Cuţite, a ajuns pe mâinile mediiclor, în urma unor probleme de sănătate mai vechi, care solicitau rezolvare. Florin Dumitrescu a încărcat o fotografie pe contul personal de Instagram de pe patul de spital, iar prietenii virtuali şi-au manifestat îngrijorarea. Ulterior, cheful a lămurit care este motivul internării sale, potrivit click.ro.

Marţi, 21 ianuarie, chef Dumitrescu a ajuns la spital în urma unor probleme de sănătate mai vechi, care cereau să fie soluţionate. La scurt timp după ce acesta a încărcat pe Instagram instantaneul din spital, fanii şi-au manifestat îngrijorarea şi au dorit să afle care este motivul pentru care carismaticul chef a ajuns pe mâinile medicilor. Florin Dumitrescu i-a liniştit, oferind totuşi răspunsuri succinte întrebărilor lor şi susţinând că totul a fost doar o intervenţie chirurgicală planificată, urmând să fie externat curând.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/chef-florin-dumitrescu-pe-patul-de-spital-motivul-pentru-care-bucatarul-ajuns-pe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava