Concert pascal
MOPAN Suceava

Doi șoferi fără permis s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși la volan de către polițiști. În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 00.45, un echipaj al Poliției Șcheia aflat în patrulare în comuna Ciprian Porumbescu, au depistat în trafic pe un tânăr de 20 ani în timp iar cu ocazia legitimării, acesta a declarat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest având rezultat 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 1:10, un echipaj al Poliției Mălini a oprit pentru control pe D.J. 209 H Sasca Mică o autoutilitară circula din direcția Cornu Luncii-Baia.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 54 ani din comuna Baia, acesta declarând verbal că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, fapt confirmat și în urma verificărilor în bazele de date. Și în această cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii  de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Doi șoferi fără permis, „pescuiți” de polițiști în comunele Cipirian Porumbescu și Cornu Luncii, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava