Concert pascal
MOPAN Suceava

Într-un comunicat  de presă distribuit astăzi, conducerea Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” de la Suceava face apel la unitate și roagă corpul medical și populația să înțeleagă că se fac eforturi supraomenești pentru a trece cu bine peste toate. Noua conducere formată din managerul interimat Florin  Filip și directorul medical Doina Elena Ganea, au transmis că ”cei de azi, care suntem uneori blamați, suntem de ieri care am salvat viețile multor oameni, care vă sunt copii, părinți, soți sau cunoscuți. Am salvat viețile oamenilor”.

”Să ne rugăm Lui Dumnezeu să ne dea putere să rezistăm acestei situații, care știm când a început dar nu știm când se va termina nici în Suceava, nici în Romania și nici în lume”

”Suntem într-o situație de criză, putem să spunem fără a greși, că este un dezastru mondial. Toată lumea este afectată, din extremul orient până în America. Vedem zilnic pacienți pe jos prin spitalele din diverse țări, personal medical odihnindu-se pe sub banchetele de pe holuri. Este o situație nemaintâlnită. Tocmai de aceea rugăm corpul medical și populația să înțeleagă că se fac eforturi supraomenești pentru a trece cu bine peste toate. Dar pentru aceasta avem nevoie de ceva, înainte de materiale: avem nevoie de unitate. Unitate de acțiune a personalului medical, unitate din partea populației pentru a respecta regulile de protecție stabilite, încredere în personalul medical și în actul medical exercitat. Cei de azi, care suntem uneori blamați, suntem de ieri care am salvat viețile multor oameni, care vă sunt copii, părinți, soți sau cunoscuți. Am salvat viețile oamenilor.

Să ne rugăm Lui Dumnezeu să ne dea putere să rezistăm acestei situații, care știm când a început dar nu știm când se va termina nici în Suceava, nici în Romania și nici în lume”, se spune în comunicat.

Conducerea Spitalului Județean Suceava face apel la unitate. ”Cei de azi, care suntem uneori blamați, suntem de ieri care am salvat viețile multor oameni, care vă sunt copii, părinți, soți sau cunoscuți”, 9.2 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (9 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava