Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Organizația Județeană USR Suceava solicită aprovizionarea prioritară a Spitalului Județean Suceava și a tuturor medicilor de familie din Suceava cu echipament corespunzător, precum și mărirea capacității de testare și a numărului de ventilatoare și capacități de suport ATI.

„Orașul Suceava este izolat din cauza unui lanț fatal de erori umane, manageriale, de aprovizionare și a lipsei de prevedere a factorilor locali de decizie, în contextul evoluției rapide a pandemiei. Transformarea Spitalului Județean de Urgență Suceava în Spital COVID-19 s-a făcut în urma dezastrului epidemiologic generat de un management incompetent și iresponsabil al SJU și al DSP. Factorii politici au prioritizat testarea famililor lor și ale politicienilor înaintea pacienților și a medicilor, iar dezastrul actual este o consecință directă a acestei gândiri inconștiente și egoiste”, se arată într-un comunciat transmis de USR Suceava. În același document se arată că în condițiile în Suceava are un sfert, 638 respectiv dintre pacienții diagnosticați cu COVID-19 din România și cel mai mare număr de morți, 33, din cauza acestei boli, este necesară aprovizionarea de urgență a Spitalului Județean.

USR Suceava a mai solicitat și testarea extinsă a tuturor cadrelor medicale din Spitalul Județean Suceava și a famillilor acestora, precum și a familiilor pacienților detectați pozitiv. ”Cerem teste rapide pentru testarea populației simptomatice și a medicilor din Suceava.  Suceava e puternică, însă avem nevoie de ajutor pentru a lupta mai departe. Suceava este izolată! Acum, vă rugăm să ajutați medicii Sucevei, atât de greu încercați, să lupte cu pandemia”, se mai spune în comunicatul USR Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava