Concert pascal
MOPAN Suceava

Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Suceava a organizat vineri o acțiune punctuală pe linia verificării respectării legislației de către deținătorii legali de arme și muniții.

În cadrul acțiunii a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor” și a fost indisponibilizată o armă neletală.

De asemenea, a fost anulat dreptul de deținere, port și folosire pentru 4 deținători de arme și muniții care nu s-au prezentat în vederea prelungirii valabilității permisului de armă.

Vineri a fost identificat un bărbat de 59 de ani din comuna Bosanci, posesor al permisului de armă, ce nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului și nu a depus arma deținută la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, întrucât bărbatul nu au depus arma deținută la un armurier autorizat în termenul legal de la expirarea permisului de armă, fiind indisponibilizată o armă neletală de autoapărare, respectiv un pistol cu gaze.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava