MOPAN Suceava

Compania globală de transport și logistică HAVI Logistics se alătură ecosistemului de business Chitila Logistics Hub, proiect dezvoltat de Globalworth și Global Vision lângă București. Aici, HAVI Logistics va deschide, în următoarele luni, cel mai mare centru de distribuție din România pe o suprafață totală de 21.000 metri pătrați care va include spații de temperatură controlată, depozitare și birouri.

“Vedem o cerere tot mai mare în sectorul industrial pentru spațiile cu temperatură controlată, iar prezența unui partener puternic precum HAVI Logistics în Chitila Logistics Hub ne-a motivat să continuăm această direcție pe care ne-am propus să o extindem și în viitor. Îi urăm bun venit în comunitatea noastră echipei HAVI Logistics și suntem încrezători că acest parteneriat va fi unul de lungă durată”, a declarat Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

HAVI Logistics este unul dintre cei mai mari operatori din lume pentru branduri cu reputație internațională în industria restaurantelor cu servire rapidă și convenience food. În România, își desfășoară activitatea din centrele de distribuție din Deva și de lângă București, din Chitila.

“Suntem onorați de parteneriatul pe care îl începem cu un operator cu rezonanță internațională precum HAVI Logistics. La nici un an de la recepția primei unități din Chitila Logistics Hub, am reușit să creăm aici un ecosistem de business puternic, rezilient și orientat spre inovație, alcătuit din lideri în industriile lor precum Mega Image, eMAG, Green Net și acum și HAVI Logistics. Alături de partenerul nostru Globalworth, continuăm extinderea parcurilor de business și hub-urilor logistice și intenționăm consolidarea acestei colaborări pentru viitoare proiecte, în locații strategice”, spune Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision.

Prima unitate din cadrul Chitila Logistics Hub, cu suprafață de 23.000 mp, a fost livrată anul trecut, la finalul verii și a atras în timp foarte scurt chiriași din industrii precum retail, e-commerce, food and beverage și pharma.

Chitila Logistics Hub beneficiază de o amplasare strategică, având o conectivitate excelentă din punct de vedere al infrastructurii. Parcul logistic este localizat în vecinătatea șoselei de centură a Capitalei, a Autostrăzii A1 și a unuia dintre cele mai importante noduri de cale ferată din România. De asemenea, oferă acces facil către DN7, șosea care face legătura cu zona centrală a Bucureștiului.

Pe lângă Chitila Logistics Hub, Globalworth și Global Vision dezvoltă în parteneriat și Constanța Business Park, un proiect amplu de transformare regională, întins pe o suprafață de 1 milion de metri pătrați, în proximitatea Portului Constanța. Și acolo, prima unitate logistică de peste 20.000 mp a fost deja livrată și închiriată către companii precum Mobexpert și PepsiCo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava