MOPAN Suceava

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe Drumul Național 2, pe o lungime   de circa 7 km, de la ieșirea din municipiul Suceava  spre Fălticeni, până dincolo de ieșirea de la Cumpărătura. Potrivit directorului interimar al Secției de Drumuri Naționale Suceava, ing. Romeo Caciuc, după 20 de zile  vor fi executate, în zonă, marcajele rutiere cu material bicomponent.

„Am respectat termenele stabilite prin contractele subsecvente, pentru lucrările de asfaltare pe DN2. Au fost finalizate și lucrările de asfaltare pe DN 2E unde,  la fel, peste 20 de zile se vor realiza și marcajele rutiere. Tot în această săptămână am finalizat reparațiile la  drumul 17B, reparații pe suprafețe întinse, acei 10 km pe care i-am promis în momentul în care am stabilit că se va executa, în regie proprie, această lucrare”, a declarat prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi.
Aproximativ 15 kilometri echivalent de  marcaje rutiere  cu material termoplastic se vor mai realiza, pe DN2,  în  aproximativ o lună de zile,   de la Vadu Moldovei spre Roșiori, și pe DN2H, de la Rădăuți spre Vicov.

Directorul SDN Suceava, ing. Romeo Cauciuc a mai precizat că  este în curs de desfășurare procedura de licitație pentru lucrări de asfaltare, pe următorii 3 ani, demarată de   Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași – DRDP.

Lucrările de asfaltare pe DN2, DN2E și reparațiile la DN 17 B au fost finalizate la termen, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava