Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava
Alexandra Stan, una dintre cele mai iubite tinere artiste din România, dar şi de milioane de fani de peste hotare vine la Music Channel duminică, 2 august, de la ora 10:00 să prezinte 1 Chart ― topul celor mai bune piese româneşti!
Astfel, Alexandra este încântată că în scurt timp se va afla într-o postură absolut inedită, şi anume de a fi VJ pentru o zi! Cu această ocazie, am fost curioşi să aflăm care sunt piesele româneşti favorite ale Alexandrei, iar cântăreaţa surprinde cu răspunsul ei.
Hit-ul „Avioane de hârtie“ interpretat de Shift feat. Andra este nu doar una dintre single-urile pe care ea le apreciază foarte mult, ci este cea mai iubită piesă a nepoţicii ei în vârstă de doar şase anişori, care dansează bucuroasă ori de câte ori o aude la radio sau pe posturile muzicale de la televizor. „Wow, piesa <Avioane de hârtie> îmi este foarte dragă – şi nu doar mie! Nepoţica mea de şase ani m-a uimit când am surprins-o cum cântă piesa de la cap la coadă şi cum se pune pe dans imediat cum o aude! Mai mult, am observat chiar că năstruşnica încearcă să o imite pe Andra şi se străduieşte să cânte exact ca ea, făcând tot timpul vocalize prin casă“, povesteşte Alexandra amuzată.
Tânăra artistă care şi-a obişnuit fanii cu apariţiile ei cameleonice este nerăbdătoare să îţi relateze veştile despre cele mai difuzate şi votate piese româneşti din topul 1 Chart. Fii cu ochii pe Music Channel duminică, de la ora 10:00 sau luni, de la ora 23:00 şi distrează-te cu VJ Alexandra Stan!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava