MOPAN Suceava

In luna martie a.c. echipa Rugby Club Gura Humorului a lansat un program de loialitate, adresat tuturor persoanelor fizice care isi doresc sa sustina echipa. Comunitatea RCGH ofera recompense si oferte personalizate, cu acces la discounturi si beneficii din partea partenerilor clubului tuturor celor ce se inscriu in cadrul programului de loialitate cu o donatie anuala intre 240 – 1500 de lei.

La nivel global, DHL este partener logistic oficial al Rugby World Cup, Formula 1, Formula E, dar si al cluburilor de fotbal Bayern Munich, Leicester City și Manchester United. La nivel national, DHL Express este un susţinător tradiţional al sportului – cele mai bune exemple find: Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor (zece editii), Partener Logistic Oficial al Federatiei Romane de Fotbal si al Comitetului Olimpic Roman pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020, Partener Logistic al Comitetului Paralimpic Roman.

La nivel local, DHL Express Romania este un puternic sustinator al proiectelor rugbystice dezvoltate la Gura Humorului. Compania este unul din sponsorii importanti ai programului de educatie non-formala Rugby pentru toti, program implementat de Fundatia Te Aud Romania din septembrie 2017. Din 2018, aceasta a devenit si unul din sponsorii principali ai echipei Rugby Club Gura Humorului. Asadar, compania de curierat expres va oferi sprijinul necesar pentru livrarea cardurilor de loialitate catre sustinatorii individuali ai rugby-ului humorean.

‘Pentru noi, cei de la Gura Humorului, DHL Express Romania reprezinta mult mai mult decat o companie nationala. Ei sunt printre promotorii lucrurilor minunate care se intampla in rugby-ul humorean, ne-au devenit prieteni apropiati si le suntem profund recunoscatori pentru sprijin, sustinere si angajament. In aceasta saptamana, toate cardurile de loialitate vor pleca catre detinatori cu sprijinul firmei de curierat.’ declara Gabriela Popescu, presedintele Rugby Club Gura Humorului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava