Concert pascal
MOPAN Suceava

Dwayne Johnson, 49 de ani, știe că musculatura cu antrenamente se păstrează! Însă actorul a comis-i rău de tot după ce a exagerat cu antrenamentele de duminică. Dwayne Jonhnosn este un împătimit al antrenamentelor de bodybuilding și de fiecare dată încearcă să își depășească performanțele.

Dwayne Johnson este cel mai musculos actor de la Hollywood. La cei 49 de ani ai săi, actorul este dependent de sala de fitness și și-a amenajat o ”veritabilă capodoperă” dotată cu cele mai tari aparate de bodybuilding la parterul vilei lui din Hawaii, unde locuiește cu familia. Duminica aceasta însă a exagerat cu antrenamentele pentru picioare și a postat o fotografie în care apare în fața oglinzii cu membrele inferioare blocate din cauza masei musculare uriașe care se dezvoltase atât de tare încât ”mersul i se părea sport extrem”. Actorul a recunoscut că antrenamentul a fost peste așteptări și că a stat pe aparate peste patru ore. A avut nevoie de 30-45 de minute să își învețe picioarele să meargă din nou, a glumit uriașul de 1,96 metri înălțime prin intermediul contului de Instagram, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/dwayne-johnson-comis-o-rau-de-data-asta-actorul-de-49-de-ani-invatat-din-nou-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava