MOPAN Suceava

Foresta Suceava a câștigat greu, cu 2-1, meciul cu CSM Râmnicu Sărat programat la finele săptămânii trecute pe Areni, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii a III-a. Pe un gazon mult mai propice jocului de fotbal decât în runda precedentă, sucevenii au început mai bine jocul, dar cei care au deschis scorul au fost oaspeții. În minutul 18 Burlacu l-a învins pe Augustin Cărbune, juniorul din poarta Forestei, cu un șut precis, expediat dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. „Galben-verzii” au reușit să restabilească egalitatea prin Robert Martin, în minutul 34, care a reluat simplu, cu latul, din 6 metri, o minge recentrată de către Onofraș. Elevii antrenorului Benachour au continuat să preseze, oferindu-i astfel prilejul lui Mihăescu, goal-keeper-ul în vârstă de doar 17 ani al râmnicenilor, să se remarce pe finalul primei reprize la șuturile expediate de Onofraș și Grumezescu.

În partea secundă, echipa oaspete a preferat să joace la menținerea rezultatului, astfel că sucevenii, în contextul dominării teritoriale pe care au exercitat-o, au găsit cu greu culoare de pătrundere spre poarta adversă. Chiar dacă Martin și Onofraș au ajuns la un moment dat în poziții bune, fără succes însă la finalizare, jocul curgea spre un rezultat de egalitate. A venit însă execuția de excepție a lui Cornel Căinari din minutul 90+3, șut imparabil dintr-un voleu lateral, de la 14 metri, la colțul lung, aproape de vinclu, care a adus bucuria în tabăra Forestei. Cu această victorie, formația antrenată de Selim Benachour a urcat pe poziția a cincea în clasament.

Foresta Suceava: Cărbune – Robciuc (52 Bejenar), Mateciuc, Vițelaru (61 Mateiciuc), Onofraș – Boca, Celeadnic, Vremea (52 Căinari), Artenie (77 Pavel) – Grumezescu, Martin.

CSM Râmnicu Sărat: Mihăescu – Cr.Chivu, Florea, Tîrîlă, F.Sava – Roșca, Bodoc, Creșu, Bobe – Burlacu, Lungoci.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava