MOPAN Suceava

Chiar dacă e pandemie, au curajul să iasă din casă! Actriţele Eva Longoria şi Diane Kruger au fost surprinse recent în parc împreună cu copiii lor. Şi-au pus măşti şi au ieşit la plimbare împreună cu micuţii adoraţi, notează click.ro.

Eva Longoria (45 de ani) e cu adevărat o mamă “disperată”! Ea este în al nouălea cer de fericire de când îl are pe fiul său, Santiago, de 2 ani, şi petrece cât de mult timp poate împreună cu el. Eva a fost surprinsă, recent, împreună cu micuţul într-un parc din Los Angeles. Chiar dacă e risc de infectare cu coronavirus, diva şi-a pus mască şi a ieşit cu băieţelul la plimbare. Longoria spune că se simte pentru prima oară împlinită. Şi actriţa germană Diane Kruger (43 de ani) a ieşit, recent, la plimbare, cu fetiţa, de 2 ani, în parc, în Beverly Hills. Vedeta, care şi-a pus şi ea mască de protecţie împotriva COVID-19, a fost însoţită şi de partenerul ei, Norman Reedus (51 de ani), mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/actritele-s-au-mascat-ca-sa-si-scoata-copiii-parc

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava