Concert pascal
MOPAN Suceava

Pepe suferă și acum după nepotul pe care l-a pierdut în urmă cu 14 ani! Franco și-a pierdut viața într-un accident rutier când avea doar 17 ani și visa să devină fotbalist, potrivit click.ro.

De atunci, în fiecare an, Pepe merge la mormântul acestuia să se reculeagă. De Paște, Pepe a lansat piesa “Un înger”, în memoria nepotului său, la care a filmat un videoclip emoționant alaturi de Paloma, un copil pentru care deficienţele de auz şi vorbire nu au contat absolut deloc în exprimarea sinceră şi inocentă a mesajului piesei. Cu acest prilej, cântărețul a povestit în premieră că și-a visat nepotul, pe Franco, la o lună de la moartea lui. A fost singurul din familie care l-a visat. ”Mi-a aparut în vis la o lună după ce a murit. Îmi zâmbea! Vorbea normal cu mine: l-am întrebat, bă, ești bine? El a zis da, nu mai plânge. Lui tata nu-i apar în vis ca el plânge, e supărat. Eu sunt ok aici. Nu am zis niciodată pâna acum că l-am visat, nu am putut. Am făcut piesa asta pentru el, el e îngerul”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/pepe-dezcaluiri-despre-moartea-nepotului-nu-am-zis-niciodata-pana-acum-ca-l-am

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava