Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian West oferă unui fan norocos şansa de a lua prânzul cu ea şi cu celebrele sale surori în cadrul campaniei caritabile ‘All-In Challenge’, informează contactmusic.com.

Starleta de televiziune a anunțat că se alătură și ea campaniei ‘All-In Challenge’ – o inițiativă a vedetelor de a strânge 100 de milioane de dolari pentru mai multe organizații non-profit, cu scopul de a ajuta persoanele vulnerabile în timpul pandemiei de coronavirus.

Kardashian West a fost invitată să ia parte la această campanie de supermodelul Gisele Bundchen.

Kim, în vârstă de 39 de ani, va dona pentru ‘Feeding America’, ‘Meals On Wheels’, ‘World Central Kitchen’ și ‘No Kid Hungry’. „Banii ce se vor aduna vor ajuta la hrănirea celor înfometaţi în aceste vremuri de criză. Suntem cu toţii implicaţi.”, a spus vedeta.

Pentru a putea câştiga, doritorii trebuie doar să facă o donaţie pentru campania ‘All-In Challenge’.

Printre vedetele care au anunţat că iau parte la această campanie se numără şi protagoniştii serialului ‘Friends’, care oferă ocazia unei vizite pe platourile de filmare ale mult aşteptatei reuniuni speciale, în Los Angeles, dar şi un tur VIP al studiourilor Warner Bros. Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro oferă un rol de figurant în viitorul film ‘Killers Of The Flower Moon’, în care vor juca împreună. Premiul include o zi pe platourile de filmare şi un prânz cu DiCaprio, De Niro şi regizorul Martin Scorsese. Artista americană Ariana Grande le oferă fanilor săi ocazia de a o însoţi în studioul de înregistrări, iar muzicienii Drake şi Justin Bieber au anunţat de asemenea premii speciale în cadrul campaniei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava