MOPAN Suceava

Artă, extravaganță, curaj, senzualitate și mesaje puternice la gala Metropolitan Museum of Art (Met), eveniment care a avut loc luni seara, după doi ani şi jumătate de absenţă din cauza pandemiei. Patru sute de actori, muzicieni, manechine, sportivi sau staruri de pe reţelele sociale, au participat întâlnirea ultramodernă de la New York, potrivit click.ro.

Aproape nimeni nu a avut mască, dar pentru a ajunge pe covorul roşu era necesar ca invitaţii să fie vaccinaţi sau să prezinte un test negativ. Şi să plătească 35.000 de dolari pentru a intra, notează AFP.

Sharon Stone, Justin Bieber, Kim Kardashian, Megan Rapinoe, Venus Williams, Gigi Hadid, Diane Kruger, Erykah Badu, Jennifer Lopez, Rihanna Kendall Jenner, Taylor Hill, Hailey Rhode Baldwin, Kid Cudi, Frank Ocea, Isabelle Huppert s-au aflat, luni seară, în inima Manhattan-ului.

Kim Kardashian, care a venit cu faţa complet acoperită, de un material negru mat, a devenit unul dintre momentele virale de la #MetGala2021. Tinuţa ei a fost semnată Balenciaga.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/met-gala-2021-tinute-extravagante-socante-bizare-sau-cuminti-si-pozele-cu-kim

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava