MOPAN Suceava

Deputatul PNL Ioan Bălan s-a aflat joi în campanie electorală în comuna Adâncata, o comună apropiată sufletului său pe care a sprijinit-o ori de câte ori a fost nevoie din calitatea sa de parlamentar. Bălan a fost însoțit de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu și de primarul comunei Adâncata, Viorel Cucu, despre care a spus că este unul dintre ce mai gospodari primari din județ. Parlamentarul liberal a ținut să mulțumească locuitorilor comunei pentru susținerea de care s-a bucurat de-a lungul timpului susținere pe care este convins că o va avea și la votul de duminică, 6 decembrie, ca o garanție că dezvoltarea comunei va continua cu o și mai mare intensitate. De altfel, primarul Viorel Cucu, a și transmis că în localitatea pe care o conduce echipa PNL va obține peste 75% din voturi.

Ioan Bălan: ”E ușor să faci campanie acolo unde ai o administrație performantă ca aici la Adâncata. Aici mă simt ca acasă la mine. Am fost sprijinit mereu și vă mulțumesc. Vreau și eu să continui să vă sprijin împreună cu președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, să promovăm proiecte pentru dezvoltarea comunei. Ca garanție că aceste lucruri se vor întâmpla avem nevoie de un număr cât mai mare de parlamentari liberali de la Suceava pentru ca PNL să formeze o majoritate în Parlament, majoritate care să genereze un guvern liberal condus de Ludovic Orban. De altfel, vreau să vă spun că am vorbit dimineață cu premierul României care m-a întrebat pe unde mai mergem în campanie și când i-am spus că la Adâncata mi-a zis să transmit salutul său primarului Viorel Cucu și locuitorilor comunei și să vă asigur de sprijinul guvernamental în perioada următoare. De aceea vă rog ca duminică să ieșiți în număr cât mare la vot și să votați echipa liberală pentru că de fapt veți da un vot pentru dezvoltarea comunei Adâncata”.

Viorel Cucu: ”Avem în față o echipă liberală destoinică, performantă, care în acest mandat ne-a reprezentat cu cinste în Parlament, a făcut cinste județului și comunei Adâncata. Le mulțumesc public tuturor și în special domnului deputat Ioan Bălan”.

Deputatul PNL Ioan Bălan contează pe voturile din comuna Adâncata, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava