MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, salută finalizarea lucrărilor de restaurare la Mănăstirea Probota. ”Este o veste bună pentru ceea ce înseamnă patrimoniul cultural și religios, pentru circuitul turistic al județului Suceava. Mănăstirea Probota este cel mai important monument istoric din sud-estul județului Suceava. Mă bucur că încă un contract semnat de mine, în calitate de președinte al Consiliului de Dezvoltare Regională Nord-Est, s-a finalizat în județul Suceava. Un contract de finanțare europeană de 5 milioane de euro pentru restaurarea patrimoniului Mănăstirii Probota, semnat in octombrie 2017”, a declarat Flutur.

El a arătat că în județ sunt și alte proiecte în desfășurare care urmează să fie finalizate precum Muzeul Arta Lemnului de la Câmpulung Moldovenesc sau Cazinoul de la Vatra Dornei.

”Prin proiect s-au restaurat casele domnești, beciul domnesc, s-a reabilitat acoperișul, s-a făcut o consolidare exterioară şi alei, sistem de alimentare cu apa, sistem de încălzire și s-au amenajat spatii de depozitare. În tot acest timp noi lucrăm serios la modernizarea accesului către acest important obiectiv UNESCO. După modernizarea drumului Dolhasca – Probota, acum urmează să se modernizeze drumul Suceava-Iași prin Dolhasca”, a mai spus Flutur.

Președintele Consiliului Judeţean Suceava salută finalizarea lucrărilor de restaurare la Mănăstirea Probota, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava