Concert pascal
MOPAN Suceava

Viața lui Marius Elisei (31 de ani), soțul Oanei Roman (41 de ani), este destul de animată când vine vorba de partea profesională! Soțul vedetei are noroc de liniște acasă, se bucură de fiica lui, Izabela (5 ani), însă când vine vorba despre serviciu, se pare că nu îl mulțumește nimic. După ce a plecat de la florăria unde lucra ca șofer, bărbatul și-a găsit un job de manager la o spălătorie de haine, potrivit click.ro.

A răsărit soarele și pe strada Oanei Roman! Prezentă joi, 18 aprilie, la lansarea colecției de ochelari primăvară-vară Gucci, vedeta a mărturisit pentru Click! faptul că soțul său și-a găsit un nou loc de muncă, de la începutul acestui an. Asta după ce anul trecut a fost timp de câteva luni șofer la o florărie și manechin de ocazie la evenimente mondene. “Fetița este bine, este la grădiniță acum. Marius este la serviciu mai tot timpul acum, de la începutul anului este manager la o firmă ce curăță hainele.”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/unde-s-angajat-sotul-oanei-roman-dupa-ce-fost-sofer-la-florarie-acum-e-sef

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava