MOPAN Suceava
Galerie foto13 poze în acest set

Conducerea centrală a PSD analizează astăzi, la Sucevița, activitatea actualului Guvern, de la instalare și până în prezent. La Sucevița are loc ședința Comitetului Executiv Național al PSD, la care participă liderul partidului, Liviu Dragnea, precum și numeroși membri ai Guvernului, printre care premierul Mihai Tudose, și miniștrii Carmen Dan, Sevil Shhaideh, Olguța Vasilescu, Rovana Plumb, Răzvan Cuc, Liviu Pop, Mihai Fifor sau Adriana Doina Pană.

La ședință este prezentă și Gabriela Firea, primarul municipiului București. Înainte de începerea discuțiilor, președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că în cadrul ședinței de astăzi se va face o analiză a întregii activități guvernamentale, ”de la instalare și până astăzi”. ”Stăm mult mai bine decât în perioada trecută. O să discutăm, de asemenea, și despre activitatea parlamentară și relațiile dintre Guvern și Parlament, pentru că nu funcționează foarte bine. Și aici este o problemă mai mare în Parlament. De asemenea, vom discuta și despre baza de date a membrilor de partid”, a spus Liviu Dragnea.

După ședința Comitetului Executiv Național al PSD, Liviu Dragnea va participa la o întâlnire cu primarii PSD din județul Suceava, precum și cu președinții organizațiilor locale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava